TRANS* FEST STOCKHOLM + FLAMINGON = PEPP!

Flamingon har fått den underbara uppgiften att fixa med Trans* Fest Stockholms avslutningsfest 2016! Vi ser så himla mycket fram emot den här kvällen tillsammans och allt vad det innebär av dansgolv, uppträdanden och livemusik. SÅ PEPPIGT!! Festen kommer hållas på TANK, Kungsgatan. 15 i Stockholm. Vi ses där!

✿ TRANS* FEST STOCKHOLM AVSLUTNINGSFEST 2 APRIL ✿

Dörrarna öppnar klockan 21:00.
21.30 börjar kvällen med uppträdanden, performance, poesi och musik. Bland annat så kommer estradpoeten Yolanda Bohm att läsa dikter, rapparen MAKEMAKE från Malmö kommer och bränner av ett gäng låtar och grymma Josephine Krieg håller i micken mellan varven.

Klockan 23.00 öppnar dansgolvet och en trappa/hiss ner! Där kommer FLAMINGON vrida upp volymen, hänga upp ljusslingor och välkomna alla som vill till dans och häng. Festen är ju i början av April och vi ser fram emot att sprida lite vårkänslor på dansgolvet! Kom och umgås, snurra runt på dansgolvet, bli kompis, träffa nykomlingar, gamla rävar och flamingo-stammisar eller för att bara ta del av stämningen. Kvällen blir vad vi gör den till. ♥

Klockan 02:00 tar vår fest slut. Då förvandlas TANK åter till sin ursprungliga verksamhet, som också har dansgolv och musik. Lokalen stänger inte förens 05.00, så för den som vill dansa in gryningen så finns också möjligheten!

❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾

21:00 – 23:00 Performance & Live Acts
☞ Rasmus Thornqvist
☞ Kevin Holström Bradshaw with Inga Tvivel
☞ Yolanda Bohm
☞ Josephine Krieg
☞ MAKEMAKE (Malmö)

23:00 – 02:00 Party!
♬ DJ Johanna Orädd
♬ DJ Pinktrol
♬ DJ Mx

❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾

Vad → Avslutningsfest och queerklubb. Dans, uppträdanden, musik och barhäng!
Vem → Transpersoner och queers från 18 och våra bästisar.*
Var → TANK, Kungsgatan 15, Stockholm.
När → Lördag 2 april 21:00 – 02:00
Hur → Gratis inträde.
Tillgänglighet → Det går att ta sig ner till källarplan med hjälp av hiss, men toaletterna är inte tillgängliga.

*OBS Festen är öppen för alla, även för personer som inte deltagit i festivalen. Det här är ett samarbete mellan FLAMINGON och TRANS* FEST STOCKHOLM. Respektera att kvällen ska vara ett safe space för transpersoner och queers!

❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾

✿ OM TRANS* FEST STOCKHOLM ✿
TRANS* FEST STOCKHOLM är Stockholms första trans*kulturfestival med film, workshops, performance, foto, musik, fest mm. Alla events är gratis.

Vi som gör TRANS* FEST STOCKHOLM är en grupp aktivister som vill skapa nya mötesplatser för trans*personer och alla som vill främja och uppmuntra till engagemang i trans*aktivism och stärkandet av trans*communities.

Här är en länk till festivalens event → https://www.facebook.com/events/467909856731004/

✿ OM FLAMINGON ✿
Flamingon är en queer klubb som funnits sedan juni 2015. Vi ser varandra och tar hand om varandra, dansar tillsammans och hänger. En trygg, fin och peppig stämning är viktigt för oss och vi har alltid gratis inträde och lägsta möjliga åldergräns på våra fester.

– – – – – – ENGLISH VERSION – – – – –

Flamingon has been given the wonderful opportunity to co-arrange TRANS* FEST STOCKHOLM’s closing party 2016! We are head over heels and looking forward to this night of dancing, performances and live acts. The party will be held at TANK, Kungsgatan 15 in Stockholm, and we can’t wait!!

✿ TRANS* FEST STOCKHOLM CLOSING PARTY 2 APRIL ✿

Doors open at 21:00.
Our evening will start 21:30 with music, spoken word and performances. Among others; poet and activist Yolanda Bohm will share her poetry with us, rapper MAKEMAKE from Malmö will perform and badass Josephine Krieg will be in charge of the mic between sets!

At 23:00, we move downstairs by stairs or elevator. FLAMINGON will be there to turn up the volume and welcome you! The basement will have plenty of room for dancing and places to sit and talk a bit more quietly. Prepare for fairy light and decorations! Since the party is held at the beginning of April, we are also looking forward to spreading some spring fever around the room.

Come and hang out, twirl around the dance floor, make friends, meet crushes and old flames, Flamingo regulars or newbies or come just to sit and take in the atmosphere. We are in charge of this space together, and we decide what we want to make of it ♥

At 02:00, our party ends and TANK is transformed back into its regular club. The venue itself does not close until 05:00, so for those who want to dance until dawn… You can!

❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾

21:00 – 23:00 Performance & Live Acts
☞ Rasmus Thornqvist
☞ Kevin Holström Bradshaw with Inga Tvivel
☞ Yolanda Bohm
☞ Josephine Krieg
☞ MAKEMAKE (Malmö)

23:00 – 02:00 Party!
♬ DJ Johanna Orädd
♬ DJ Pinktrol
♬ DJ Mx

❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾

What → Closing party and queer club. Dancing, performances, music and hang outs.
Who → Trans* people and queers from 18+, and our friends*
Where → TANK Kungsgatan 15, Stockholm.
When → Saturday 2 April 21:00 – 02:00
How → Free entry.
Accessibility → TANK has a wheelchair accessible entrance, but the toilets are not accessible.

* The party is open for everyone, including people who have not participated in the festival. This is a collaboration between TRANS* FEST STOCKHOLM and queer club FLAMINGON, so respect this safe space for trans* people and queers.

❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾ ✽ ❃ ✾

✿ ABOUT TRANS* FEST STOCKHOLM ✿
TRANS* FEST STOCKHOLM is Stockholm’s first trans* cultural festival with film, workshop, performances, photography, music and a party. All events are free of charge.

TRANS* FEST STOCKHOLM is organised by a group of activists who want to create new meeting places for trans*people, to help encourage trans* activism and the empowerment of trans* communities.

Here is a link to the event for the festival → https://www.facebook.com/events/467909856731004/

✿ ABOUT FLAMINGON ✿
Flamingon is a queer club that started in June 2015. We want to create a club atmosphere that is welcoming, open and warm. It’s easy going and that’s the point. This is our safe space, fun space and fuck it space. To make our parties more inclusive, we always have free entrance and the lowest possible age limit.

https://www.facebook.com/events/197101527344477/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s