Opening Night – TFS Culture & Community Festival 2019

 

This slideshow requires JavaScript.

★ OPENING NIGHT ★

On FRIDAY MARCH 29th at 6 pm, we open the doors to this year’s Trans Fest Stockholm Culture & Community Festival! Join us on our opening night for an evening of mingle and snacks, amazing performances and a non-alcoholic bar! Yolanda Aurora Bohm Ramirez is our marvellous host for the evening and we will experience great performances by talented people within our community. Jon Ely Xiuming Aagaard Andersson reading from their newly-published book “Blod Är Ju Inte Ens Särskilt Tjockt”, and music and song performances by Emil Sollerman, Erinn Bastias, and Mandy Rich will make our opening night unforgettable!!! See you 6 pm at c.off this Friday!!

//

På FREDAG 29 MARS kl. 18:00 inviger vi årets upplaga av Trans Fest Stockholm Culture & Community Festival! Kom på vår festivalinvigning för en kväll fylld med gemenskap, glädje och fantastiska uppträdanden, det blir mingel, snacks och alkoholfri bar! Den underbara Yolanda Aurora Bohm Ramirez leder oss genom kvällen som är fylld med fantastiska uppträdanden. Jon Ely Xiuming Aagaard Andersson läser ur sin nypublicerade diktsamling “Blod Är Ju Inte Ens Särskilt Tjockt” och musik- och sångframträdanden av Emil Sollerman, Erinn Bastias och Mandy Rich kommer göra denna kväll oförglömlig!!! Vi ses på c.off kl. 18 på fredag!!

https://www.facebook.com/events/286412475367338/

Photo of Emil Sollerman by Erinn Bastias
Photo of the book “Blod Är Ju Inte Ens Särskilt Tjockt” by Jon Ely Xiuming Aagaard Andersson
Photo of Erinn Bastias by Emil Sollerman
Mandy Rich: Beauty by Zehlin
Photo of Yolanda Aurora Bohm Ramirez by Casia Bromberg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s