Sunday Visibility – TFS Culture & Community Festival 2019

This slideshow requires JavaScript.

SUNDAY VISIBILITY

On Transgender Day of Visibility, SUNDAY MARCH 31ST, we will have a community brunch with vegan waffles, hummus sandwiches, good coffee and juice! We will then continue the day with several interesting talks. In partnership with StaDemonia Tattoo Stockholm we’ll be joined by tattooist Mars Hobrecker from Brooklyn, NYC to talk about Tattoos, Queering Tattooing and our Trans bodies in a Long Table Conversation. A Long Table is an open panel format where audience members can ‘take a seat at the table’ and join the debate, ask questions and share experiences. Unfortunately this is the only thing in english on Sunday, but we also have a empty room the whole day for you to organize your own activity, let us know what you want to do!

StaDemonia Facebook-event for Taking Ownership of our Bodies with Tattoos

 

//

Vi inleder Transgender Day of Visibility, SÖNDAG 31 MARS, med gemensam brunch med våfflor, hummus-mackor, kaffe och juice! Dagen fortsätter sen med några mycket intressanta samtal och föreläsningar. Vi får besök av FPES ordförande och vice ordförande som tillsammans med Ulrika Westerlund har ett panelsamtal om förändringar i lagstiftningar som berör transpersoner. Samtidigt har RFSU Stockholm en workshop om sex och relationer! I samarbete med StaDemonia Tattoo Stockholm får vi besök av tatueraren Mars Hobrecker från Brooklyn, NYC, som kommer delta i ett öppet samtal om queer-tatuering och trans-kroppar. Samtalet är på engelska och panelen kommer att utgöras av er i publiken! Edward Summanen föreläser om transaktivismens nutidshistoria, vad har hänt de senaste 15 åren. Hur kom vi hit och vart vill vi? Missa inte allt detta på söndag! Vi har även ett rum ledigt hela dagen där ni har möjlighet att organisera era egna aktiviteter, hör av er!

Facebook-event for the festival.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s