Mariconas – Queer Open Stage | Groggen

On Wednesday October 30th:

MARICONAS – QUEER SPOKEN STAGE at GROGGEN


Welcome to Mariconas, Stockholm’s new queer open stage. We are the scene you didn’t know you were missing, we provide a megaphone to the voices you didn’t know were silenced. We are the light in the cis darksness and the oasis in the hetero desert. Somos Mariconas. Presented by Yolanda Bohm Ramirez and Paloma Halén Román in collaboration with Trans Fest Stockholm.

17:00 – Doors open! Come hang out with us, have a bite and/or a drink
19:00 – Stage programme part 1
20:30 – Pause
21:00 – Stage programme part 2

//

Välkommen till Mariconas, Stockholms nya queera open stage. Vi är scenen du inte visste att du saknat, vi ger en megafon till rösterna du inte visste var tystade. Vi är ljuset i cismörkret och oasen i heteroöknen. Somos Mariconas. Presenteras av Yolanda Bohm Ramirez och Paloma Halén Román i samarbete med Trans Fest Stockholm.

17:00 – Dörrarna öppnas! Kom och häng med oss, käka en bit mat, drick något gott
19:00 – Scenprogram del 1
20:30 – Paus
21:00 – Scenprogram del 2

Groggen är en av Södra Teaterns största satsningar någonsin. I höst är Groggen ditt nya vardagsrum där vi tisdagar, onsdagar och torsdagar blandar allt från samtal till poddar, queer open stage, releasefester, ritklubbar, quiz och mycket mer. Fredagar uppmanar vi till LEIF (leave early, it’s Friday) med after work och Stockholms bästa DJ’s. Alltid fri entré. Välkomna!