Community Meeting & EGM

(Svenska nedan)

TRANS* FEST STOCKHOLM COLLECTIVE MEETING & EGM

1 February 19.00-21.00

RFSU Stockholm, Eriksbergsgatan 46, 114 30 Stockholm

It’s a new year & we have some great news & new events to share with you, so it’s time for a COLLECTIVE MEETING & EGM (Extraordinary General Meeting or Extra Årsmöte in Swedish).

We hope you can join us. 2017 is already looking exciting for Trans* Fest Stockholm & we really want you to be part of it!

We’ll have some food & nibbles & hope that you’ll come along us to help Trans* Fest Stockholm continue to grow this year. Based on feedback from last year’s collective meetings, the Board will present the different ways that you can become involved & we’ll launch our membership plans too. As ever, you’ll have the opportunity to share your ideas & shape our events this year, including the Trans* Community Cultural Festival at the end of March.

As well as the fun of planning this year’s events & launching our membership plans, we are also using the meeting as an EGM so we can amend our name to better reflect what we do (from Trans* Film Fest Stockholm to Trans* Fest Stockholm). To do this, we need to change our statutes by way of a vote at this meeting & also at our Annual General Meeting later in the Spring.

The Agenda, the Board’s proposals for TFS membership & the organisation name change are available below in English & Swedish.

https://drive.google.com/drive/u/1/folders/0B9CIq3gsxcqaX2dkVEE5R3RjaVE

We hope to see you on Wednesday 1 February! ♥

The TFS Board

FB Event

————————


TRANS* FEST STOCKHOLM COLLECTIVE MEETING & Extra Årsmöte

Vi inleder det nya året med COLLECTIVE MEETING & Extra Årsmöte där vi tänkte dela glada nyheter och berätta om det kommande årets arrangemang. Vi hoppas att du vill vara med i vad som ser ut att bli ett oerhört spännande 2017 för Trans* Fest Stockholm!

Vi bjuder på lite mat och snacks och baserat på feedback från tidigare Collective Meetings kommer styrelsen att presentera olika sätt som en kan engagera sig och även hur en kommer kunna bli medlem i Trans* Fest Stockholm. Vi hoppas du vill vara med och hjälpa oss växa! Som vanligt kan en komma med idéer och vara med och forma årets arrangemang, t.ex. vår Trans* Community Cultural Festival i slutet av mars.

Utöver allt spännande med att planera kommande arrangemang och möjligheterna att bli medlem så tänkte vi även använda detta tillfälle till att ha ett Extra Årsmöte för föreningen. Detta så att vi formellt kan ändra vårt namn så att det mer återspeglar oss som organisation (från Trans* Film Fest Stockholm till Trans* Fest Stockholm). För att kunna göra detta behöver vi ändra våra stadgar genom att rösta på detta möte och Ordinarie Årsmöte senare i vår.

Dagordning samt styrelsens förslag till namnändring och medlemskap finns nedan på både Svenska och Engelska.

https://drive.google.com/drive/u/1/folders/0B9CIq3gsxcqaX2dkVEE5R3RjaVE

Hoppas vi ses på onsdag den 1 februari! ♥

TFS Styrelsen

FB Event

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s